Wil jij ook begeleiding bij je studiekeuze?

Het wordt steeds gewoner om je studiekeuze te maken onder begeleiding van een coach. De afgelopen jaren hebben steeds meer ouders en scholieren hun weg gevonden naar een studiekeuzebegeleider. Hulp bij studiekeuze is voor veel jongeren en hun ouders een welkome hulp. Achteraf zijn ouders en jongeren erg blij met de investering die zij gedaan hebben. (klik hier voor reviews van anderen die je voor gingen)

Vooral jongeren die geen idee hebben wat ze willen studeren, vinden het prettig om hier op een leuke en doeltreffende manier aandacht aan te besteden. In een aantal gesprekken kom je steeds dichter bij de richting die goed bij jou past. Een studiekeuzecoach is onafhankelijk, staat open voor al jouw ideeën en komt zelf ook met een aantal opties waar je misschien nog niet eerder aan hebt gedacht.

Een top 5 aan passende studies

Bij Studierevolutie lopen scholieren en studenten na gemiddeld 5 gesprekken met een top 5 aan interessante studies de deur uit. Deze studies passen bij de talenten en de interesses van jou. Ook kijken we naar de eisen die jij stelt aan een vervolgopleiding. Hoeveel waarde hecht jij aan goede begeleiding? Of vindt je het heel belangrijk om buitenlandervaring op te doen. Dit nemen we allemaal mee in jouw zoektocht.

Het uiteindelijke besluit welke van die 5 jij gaat kiezen, neem je vooral door het bezoeken van open dagen en meeloopdagen. Maar met die top 5 onder de arm, ga je veel gerichter naar open dagen.

Wil jij ook studiekeuzebegeleiding?

Weet jij ook totaal niet wat je volgend jaar wil studeren? Of weet je überhaupt niet of je wel wilt studeren? Wil je op een leuke manier bezig zijn met de vraag, wat ga ik doen na de middelbare school? Klik dan even hieronder, dan plannen we een (vrijblijvend) intakegesprek om te kijken of studiekeuzebegeleiding iets is voor jou!

Klik hier voor een intakegesprek