Ouders van Esther


Erg fijn hoe Esther is geholpen met op een rij krijgt wat zij wil, kan en belangrijk vindt. Ze kwam altijd enthousiast thuis met een toenemend zelfbewustzijn. Ook het leggen van contacten met toekomstige beroepsoefenaar is sterk geweest.

Matthijs


Ik wil je hartstikke bedanken voor de tijd en moeite die je in me hebt gestoken. Ik ben dankzij jou tot veel inzichten gekomen met betrekking tot het feit wat ik nu daadwerkelijk wil in de toekomst. Het is fijne manier van werken die je hanteert, je stelt scherpe vragen en luistert aandachtig. Mocht ik iemand spreken die op zoek is naar een studiekeuzeadviseur zal ik je meteen aanbevelen.

Simon


Ik kijk zelf erg positief terug op de studiekeuzebegeleiding. Ook heeft het mij laten denken over mijn houding en keuzes die ik beter moet gaan maken tijdens mijn studententijd. Wat ik vooral ‘verbazingwekkend’ vond was dat het tijdens het intakegesprek leek alsof Elke mij als persoon al door en door kende. Verder werden er veel goede vragen aan mij gesteld waardoor ik echt goed en diep moest nadenken. Ook werden er vragen gesteld waardoor ik echt realiseerde dat sommige keuzes die ik in mijn eerste studiejaar had gemaakt niet de verstandigste waren.

Femke


Ik ben heel erg tevreden over de studiekeuzebegeleiding die ik heb gevolgd. Je leert jezelf beter kennen en vanuit daar ga je kijken naar studies die passen bij mijn talenten en mijn interesses. Ik zou het anderen zeker aanraden!

Sjors


“Het is een beetje als auto rijden, ik bestuur de auto en kies de weg. Elke is de cruisecontrol die zorgt dat je de juiste snelheid behoudt en maakt het allemaal een stuk gemakkelijker!” Het traject is uitermate goed uitgestippeld, je krijgt een helder beeld bij wat je allemaal moet doorlopen en het tempo kan je zelf aangeven. Heb je denk je nog een extra gesprek nodig? Dan is dat hier geen probleem. Ben je er al eerder uit? Dan is dat ook geen probleem. De sfeer die Elke hiermee creëert is een ontspannen productieve ervaring. Ze is oprecht geïnteresseerd in wat je drijfveren zijn, in zowel school maar ook wat in je vrije tijd belangrijke dingen voor je zijn. Voor mij maakte dit het plaatje compleet, en dit was ook de voornaamste reden dat ik voor Elke koos. Ik zou Elke aan iedereen aanraden die vast zit in het maken van een studiekeuze. Ik werd positief geprikkeld om er echt hard aan te werken.

Moeder van Meike


Superprofessionele begeleiding! Mijn dochter had werkelijk géén idee wat ze na HAVO moest gaan studeren. Na een intensieve en op maat begeleiding heeft mijn dochter duidelijk keuzerichting gekregen en is ze zowaar ook enthousiast geworden. We zijn zo blij dat we deze stap hebben genomen. Het is de investering dubbel en dwars waard geweest. Ik zou studierevolutie aan iedere “niet-weter” of “twijfelaar” willen aanraden!

Dirk


Studierevolutie is ideaal als je niet weet wat je moet gaan studeren, binnen no time wordt er contact met je opgenomen en kun je er wekelijks terecht. Door kleine opdrachten en vragen die je gesteld worden leer je jezelf kennen en begin je langzaam te zien waar je aan toe bent. Uiteindelijk kreeg ik zelf 3-4 opleidingen die het best bij mij paste. De keus ligt uiteindelijk bij jezelf, maar hier krijg je excellente hulp!

Rick


Ik ben nu sinds eind augustus begonnen aan de studie HBO-ICT op de Fontys in Eindhoven. Tot nu toe bevalt me de studie goed, en denk dat het keuzeproces prima verlopen is. Ik ben dankbaar voor de hulp die jullie mij aangeboden hebben. Zowel voor mijn ouders als voor mijzelf weet ik nu veel beter wat ik precies wil gaan studeren.

Tom


De gesprekken met Elke waren erg prettig. Er hing een ontspannen sfeer en ze gaf mij het idee dat we samen op zoek waren naar de juiste richting. Ze was oprecht geïnteresseerd tijdens het proces en nog steeds. Ik vond het tijdens de gesprekken vooral fijn dat ik, naast het zoeken naar een studierichting, veel heb geleerd over mezelf. Mijn ervaringen met studiekeuzebegeleiding zijn goed. Ik vond het een erg mooi traject, ik heb er veel van geleerd en kijk uit naar volgend jaar, als ik de studie ga doen die ik leuk vind!

Vader van Loek


Wij zijn blij dat Loek, door het traject bij Elke, tot een keuze is gekomen. We zijn zeker tevreden over begeleidingstraject dat heeft hem erg geholpen in het maken van deze keuze. Een sterk onderdeel van het traject is het ontdekken van zijn waarden en zijn gevoel daarbij. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Loek na de zomervakantie gaat beginnen aan zijn nieuwe opleiding en dat deze ook goed bij hem past.

Load More