Over Studierevolutie

Sinds 2014 is Studierevolutie actief in het begeleiden van jongeren het studiekeuzeproces. Vanuit de overtuiging dat er teveel mensen op een verkeerde plek aan het werk zijn, en hier dagelijks hinder van ondervinden (zie het stijgende aantal mensen met burn-out of depressie klachten) is Studierevolutie opgericht. Op het moment dat je als jonge student nog alle keus hebt welke richting je op gaat, is professionele begeleiding hierin zeer gewenst.

Het aantal uitval op hogescholen en Universiteiten laat zien dat studiekeuzebegeleiding geen overbodige luxe is.

Opgericht door Elke van Breda

Studierevolutie is opgericht door Elke van Breda (1983). Zij is afgestudeerd Sociologe en heeft ervaring als HR- en organisatieadviseur. Daarnaast is zij als Fitch Consultant gecerfiticeerd om teamcoaching en individuele studiekeuze- en loopbaanbegeleiding te bieden.

Ons doel

Ons doel is om zoveel mogelijk jongeren met voldoende zelfinzicht af te leveren aan hogescholen en Universiteiten. Jongeren die met een doel aan hun studie beginnen en die weten waarom ze een bepaalde studie volgen. Jongeren die met plezier en motivatie hun studie voltooien is waar wij voor staan. En dit alles begint met een gedegen zelfonderzoek vooraf.