Onze studiekeuzebegeleiding

Een studiekeuze maak je niet van de één op de andere dag. In een traject van ongeveer 5 gesprekken gaan we in op de vragen wie ben jij, wat kan je goed en waar liggen je interesses. Uiteindelijk zoeken we hier een passende studie bij.

Gratis intakegesprek

We starten met een (kosteloos) intakegesprek. Hierin maken we kennis, want jij moet een goed gevoel hebben bij de coach die jou gaat begeleiden. We staan stil bij jouw specifieke vraag zodat we een traject ingaan met een duidelijk einddoel.


Zelfinzicht via een Fitch analyse

Aan de hand van de Fitch analyse brengen we in beeld waar jouw talenten liggen en wat je belangrijk vindt in een studie en beroep en waar ligt jouw interesse.

Oriënteren naar de mogelijkheden

Welke studies sluiten er allemaal aan bij jou interesses en wat kan je hier uiteindelijk allemaal mee?

Creëren reëel beroepsbeeld

Wie kan jou beter vertellen wat een accountmanager doet, dan een accountmanager zelf. Als jij een idee hebt van een aantal beroepen, gaan we kijken of jij mee kunt lopen met een professional uit het werkveld.

Jouw persoonlijke studiekeuze maken

Uiteindelijk kies je je studie weloverwogen en met een goed gevoel!

Wij laten je ervaren of het beroep bij jou past

Studierevolutie koppelt als één van de weinige keuzebegeleidingspraktijken de gekozen studie aan de beroepspraktijk. Daarbij dagen wij jou altijd uit om in gesprek te gaan met iemand uit het werkveld, zodat je een goed beeld hebt wat functies inhouden. Studierevolutie heeft een groot netwerk met enthousiaste professionals die jou graag laten zien wat hun werk inhoud. Op deze manier kan je zelf ervaren of een bepaald beroep bij je past of niet.

Plan een gratis intakegesprek